Dit is de Netherlands website

Blijf op de Netherlands websiteor Wissel naar de Netherlands English website

Over ons

Emily Whyte, co-founder of Mini Professors

Ik ben Emily, een van de medeoprichters van Mini Professors. Ik woon met mijn gezin in Winchester, maar kom oorspronkelijk uit Yorkshire. Ik heb een diploma in Biologie, een passie voor wetenschap en drie jonge meisjes die mij hebben geholpen met het oprichten van Mini Professors.


Ik heb het gevoel dat alle kinderen al vanaf een jonge leeftijd een grote honger voor leren hebben en daarom alle kansen moeten kunnen krijgen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te leren. Met een achtergrond in wetenschap en veel ervaring met jonge kinderen, kan ik helpen een passie voor wetenschap te koesteren. Dit zal leiden tot een goede basis voor hun toekomstige educatie

Sophie Allnutt, co-founder of Mini Professors

 

 

Ik ben Sophie, met een Bachelor en Master in Wetenschap van de universiteit van Manchester. Ik heb zelf drie jonge kinderen en ben een doorgewinterde veteraan in babylessen! Ik merkte een gebrek aan wetenschap gerelateerde lessen en dacht dat er misschien een mogelijkheid was om deze te creëren, dankzij mijn passie voor wetenschap en kinderen.

Wetenschap zou niet saai en benauwd moeten zijn zoals het in mijn tijd was. Ik hoop dat ik zo mijn enthousiasme voor het onderwerp aan de kinderen die meedoen zal overbrengen.

 

  

Kom ons team versterken

Heb je ook interesse om zelf lessen Mini Professors te geven? Neem dan contact met ons op en vraag een informatiepakket aan info@miniprofessors.nl