Dit is de Netherlands website

Blijf op de Netherlands websiteor Wissel naar de Netherlands English website

Veel gestelde vragen

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind aan Mini Professors mee doen?

Kinderen kunnen met Mini Professors beginnen zodra ze 2 worden. Voor ouders is het vaak verrassend hoeveel kinderen al van ​​Mini Professors lessen leren. Je bent nooit te jong om te leren! Kinderen houden van experimenten en zijn snel gewend aan de vaste routine.

 

Welke indeling heeft een Mini Professor les?

Alle lessen volgen dezelfde vaste structuur, maar het onderwerp zal elke week veranderen. Met meer dan 80 verschillende onderwerpen leert je kleintje elke week iets nieuws. Elke les begint met het Mini Professors lied, hierna volgt een inleiding van het onderwerp, een experiment, een op maat gemaakte video, een verhaal, een tweede experiment en, vervolgens wordt er afgesloten met een samenvatting.

 

Kun je een broer of zus meenemen?

Elke Mini Professors-franchise heeft andere regels met betrekking tot broers en zussen, neem direct contact op met je Klassen Leider.

 

Wat krijgt mijn kind als hij of zij naar een Mini Professors les gaat?

Naast een passie voor wetenschap, zal je kind veel verschillende vaardigheden ontwikkelen, waaronder het wachten op zijn beurten, samen delen, behendigheid, vragen stellen, luisteren, en communiceren, om er maar een paar te noemen. Het is een prachtig cadeau om je kind naar school te sturen met een enthousiasme voor leren en een fascinatie voor de wereld van de wetenschap.